p-ter Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Jak zrobic gdy gram na full screen żeby było widać score na ekranie, bo jak gram na nie pełnym to widać to na obramowaniu ekranu. Kombinowałem z tym klockiem set the wim...i z show_score nie wiem jak to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Narysować draw_text( x, y, string( score ) ); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 mój błąd w wyjaśnieniu tematu, chodzi mi nie o to by widniał napis score tylko o ten score w opcjach który będzie się zmieniał gdy będe zdobywał kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 mój błąd w wyjaśnieniu tematu, chodzi mi nie o to by widniał napis score tylko o ten score w opcjach który będzie się zmieniał gdy będe zdobywał kase draw_text( 10, 10, 'Score: '+string( score ) ); no to masz ^^ (nie wiem w czym problem Oo) :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 dobra przerobiłem i skorzystałem draw_text( view_xview[0]+50,view_yview[0]+50, 'KASA : '+string( score ) ); a jak mi do puli wleci 10 to jak to napisać score + 10 he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 temat opanowany można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi