PanciK Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Witam mam pytanie :) Czy jest jakis kod na fullscreean mode?? Nie chodzi mi o to ze wchodze na global settings i zaznaczam fullscreean mode tylko o to ze dany pokój otwiera sie w tym trybie. Z gory thx ;] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Znalezione w 3 sekundy w helpie :): window_set_fullscreen(full) Sets whether the window is shown in full screen mode. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanciK Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Znalezione w 3 sekundy w helpie :): ok THX :) A gdzie to trzeba wkleić??:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 ok THX :) A gdzie to trzeba wkleić??:P w step jakiegoś obiektu który masz w pokoju i on Ci zmieni widoczność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Po kiego w step?! Wystarczy dać w np. "Create", albo innym "Keyboard Key". Tak to jest jak początkujący pomaga początkującemu. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanciK Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Po kiego w step?! Wystarczy dać w np. "Create", albo innym "Keyboard Key". Tak to jest jak początkujący pomaga początkującemu. :P Po pierwsze nie jestem poczatkujacy :P a po drugie ani w step ani w create nie dziala wyskakuje error :P bo próbowałem i dlatego sie pytałem :P ( a sie zrymowało :P) to moze kto examplem zapusci ;> bede wdzieczny :P A moze zamiast kodu na full screean to moze kod na małe okieno :) bede jeszcze bardziej wdzieczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Skoro nie jesteś początkujący, to czemu wyskakuje error? :P Po pierwsze zawsze trzeba powiedzieć jaki to error! Zresztą... Powinieneś dać np. w Create jakiegoś obiektu na planszy kod window_set_fullscreen(1) jeśli chcesz mieć pełny ekran, a window_set_fullscreen(0) jeśli okienko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi