pablo1517 Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 BARDZO proszę o obejrzenie tego przy zgaszonym świetle, ze słuchawkami na uszach i najlepiej puźniej jak już będzie ciemno :) nie samowity efekt! Nie oglądaj tego nie spełniając warunków przeze mnie podanych bo zepsujesz se zabawe :/. oto link http://www.quieroverunfantasma.com/eng/ Jeżeli Masz problemy z sercem To nie oglądaj tego filmu!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issen Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Oglądałem PULSE parę miesięcy temu. Zwiastun jest o wiele lepszy niż cały film. Nie zawracajcie sobie głowy filmem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Ja sie dziwie jak moze film wazyc 3mb oO później ruchomy avatar, i wtf nie mam myszy oO bardzo fajne :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Co prawda nie widziałem samego filmu, ale miałem okazję obejrzeć standardowy trailer i odnoszę wrażenie, że Issen ma w pełni rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 fajnie, klimatycznie zrobione, jednak filmu i tak nie obejrzę ;q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 http://www.jkcinema.com/runflash.asp?id=le...mp;quality=high O wiele lepsze, polecam ;) btw. http://img465.imageshack.us/img465/7690/image00110zz.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Zapowiedź filmu genialna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Przy tej zapowiedzi w pewnym momencie prawie spadłem z krzesła. Naprawde! Świetna zapowiedź. Polecam :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Znam. :P Pełno takich w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Jakie faino! Ja chce takie coś na GMclanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Znam. :P Pełno takich w internecie.To może rzuć kilka linków. (a co mi tam najwyżej osiwieje, :lol2: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 w sumie to w "genialny film" miałęm na myśli te zapowiedz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 12 Lutego 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Eeeee, myślałem, że to będzie jakiś zabawny prank, tu jakieś duchy. Koszmarów się przez was nabawię przed snem. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 wiecie że połowa mojej listy wyłaczyłą lub zwinela filmik jak avik zrobiłswoje xD? Niektory wylaczyli zanim wogole cos sie zaczelo xD po jakichs 3 s filmu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 A wiecie, że można tam wstawić swoje zdjęcie i je trochę... Uahahahaha ?? xD xD Fajna zabawa, a trailer chyba rzeczywiście lepszy niz sam film... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi