Cobra Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Marmot, trafiłeś jest to opłata SMS za dostęp do downloadu biggrin.gif Chociaż ty to rozumiesz:D Fajnie, tylko ja się brzydzę pobrać to za free... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 11 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 UWAGA! Z przyjemnością informuję że 14 lipca premiara gry UFO 4! I z zadowoleniem mówię że UFO 4 jest w 3D! W nowej wersji gry można znaleźc: - Dwanaście nowych map. - Pięc rodzaji broni.. - Trzy pojazdy. - Dwadzieścia poziomów. I wiele wiele innych. A dopuki premiery jeszcze nie było... UFO 3 Będzie aktualizowane :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Lol? I ty myślisz, że ktoś ci to wogóle kupi? Almora nawet jest za free a ty chcesz za takie gówno zbierać kase? Dobra, jakby 3D było super nie wiem, to może tak, ale nie za takie hujos***! Yours, Iv!n. Jak chcesz używać szlacheckiej polszczyzny, to chociaż bez błędów to rób :P . Marmot. Wiesz, nie wiem czy cie to obchodzi ale jestem dyslektykiem. :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Wolę włączyć sobie "1945" niż kupować grę, w której inna jest tylko grafika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 STOP! KONIEC MOIUCH PROJEKTÓW. TERAZ NALEŻĘ DO GAMEPLAY JAKO GRAFIK. NAAAAAAAAr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi