Hriser Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Jak włączyć grę [ tak jak to normalnie załatwia to F5 ] tylko nie od pierwszego roomu tylko np. od 3?? Czy aby przejrzeć wybrany room musze co troche przechodzić wszystko od nowa (?!) :blink: Może mi ktoś udzielić porady?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Po prostu przestaw kolejność roomów . :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hriser Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 No tak... :D Czemu ja na to nie wpadłem... (?) :) Dzięki ;) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Albo przypisz jednemu z klawiszy, że przechodzi do określonego roomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi