p-ter Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Tytuł: NO NAME Gatunek: platformówka Opis: na razie to mam wielkie ambicje, ale chcę zrobić grę z elemantami Splinter Cell, Manhunt, Max Payne, Hitman. Ogólnie w grzę będą do wykonania różne misje, które będzie można wykupywać za zarobioną kasę z misji. W każdej misji będzie inny bohater inne lokacje, klimat, muzyka. W demie sterowanie : strzałki, mysz. Autorzy:BSS na razie bez muzyki... screeny: http://img147.imageshack.us/my.php?image=efektlustrals8.png http://img440.imageshack.us/my.php?image=nasraczuva2.png http://img260.imageshack.us/my.php?image=zawszyjp2.png http://img260.imageshack.us/my.php?image=wentylacjarc4.png http://img260.imageshack.us/my.php?image=lasercbj4.png download: http://www.gmclan.org/up1680.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Ogólnie w grzę będą do wykonania różne misje, które będzie można wykupywać za zarobioną kasę z misji. Gracz ma sobie kupować misje? Genialne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Niezły pomysł z tym :sp_ike: . Ocenię w Edicie, bo narazie się jeszcze ściąga. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Gracz ma sobie kupować misje? Genialne :) tak jeśli na przykład przejdzie 1 misję i osiągnie z tej misji ileś celów to dostanie za każdy cel pieniądze . W zależności od gotówki będą się odblokowywały misje np 1 rzędu 2 rzędu. Oceniajcie grafikę i w ogóle grę w sumie mało tam się robi jak na razie ale ocencie pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Screen spakowany w rar, genialnie ^^ . Screen jest po to, żeby na szybko zobaczyć grę jak wygląda, a nie męczyć się z rozpakowywaniem i ściąganiem. Tak trudno jest nacisnąć print screen, wrzucić w paint, dać zapis w JPG i wtedy na sieć ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Screen spakowany w rar, genialnie ^^ . Screen jest po to, żeby na szybko zobaczyć grę jak wygląda, a nie męczyć się z rozpakowywaniem i ściąganiem. Tak trudno jest nacisnąć print screen, wrzucić w paint, dać zapis w JPG i wtedy na sieć ;p ? imageshack nie chciał mi wejść a tam jest więcej screenów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 nie podoba mi się nazwa misji "gay busters". a tak to gierka nawet ciekawie wykonana, chociaż przypomina (i to nawet bardzo) Back 1 i 2 propaganji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 imageshack nie chciał mi wejść a tam jest więcej screenów Tak, tylko screeny spakowane w rar to mają taki sam sens jak trzymanie lodów przez cały dzień w upale 40 stopniowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Nie wiem co jest bo u mnie żadna misja się nie włącza. A menu zmień bo ni mogłem na nim nic znaleźć. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Nie wiem co jest bo u mnie żadna misja się nie włącza. A menu zmień bo ni mogłem na nim nic znaleźć. :P w menu strzałkami wybieramy co chcemy, dajemy enter w wyborze misji 1 jest na razie dostępna, aktywujemy środkowym myszy następnie chodzimy strzałkami góra skok do góry lub na coś, jeśli bohater zawiesi się na skrzyni nacisnąć up lub down w zależności od kierunku w którym chcemy podążać lewy myszy jak i prawy oraz środkowy pozwala wybrać opcje w oknie w lewym górnym rogu jeśli w oknie ukażą się 2 postacie na czerwonym tle tzn że można złapać postać symbol pięści sygnalizuje że bohater jest gotowy do lania kogoś (lm i pm pięści w ruch he he) kółko myszy jeśli nim kręcimy zmieniamy widoczność (możemy widzieć np laser w którego nie radze wejść) ctrl slow motion na razie nie dopracowane i nie potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 nie podoba mi się nazwa misji "gay busters". a tak to gierka nawet ciekawie wykonana, chociaż przypomina (i to nawet bardzo) Back 1 i 2 propaganji. jesteś gejem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 nie, nie jestem. po prostu mi się nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Długo się ładuje... człowieku.. muzyka to jedynie w .mid! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 @Kozak: musisz się pogodzić z tym, że jedni są tolerancyjni dla homoseksualistów i denerwuje ich taka nazwa, w tym mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 heh, homo to w 98% choroba psychiczna, wtedy to tak jakbyś chciał pobić wariata który jest niedorozwinięty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 heh, homo to w 98% choroba psychiczna, wtedy to tak jakbyś chciał pobić wariata który jest niedorozwinięty... w tej misji tak będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 odmienna orientacja seksualna to choroba psychiczna? :lol: weź mnie nie rozśmieszaj, człowieku. to że ktoś woli się kochać w osobniku tej samej płci nie znaczy że jest psychicznie chory -.O to było apropos posta Pabla. wybaczcie za oftopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Rotfl, Pablo :) . To tak samo, jakbyś nazwał od chorego psychicznie kogoś, kto woli rtsy od rpg. To, że komuś się podoba facet, a innym kobieta, to GUST, a o gustach się NIE DYSKUTUJE. To tyle co mam do powiedzenia na ten temat, jak chcecie bardziej się posprzeczać, to załóżcie temat na valhalli ;p . Całość skwituję cytatem z nagrania Dezertera: "Budujesz faszyzm przez nietolerancję". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 zamiast komentować moje badziewie to trujecie o czymś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi