123el Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Tytuł: Aliens The Remake DEMO (Aliens 2) Gatunek: FPS Opis: Jako komandos ratujesz Ziemię przed kosmitami. Musisz też niszczyć radioaktywne beczki. Jesteś uzbrojony w pistolet. Walczysz na ich statku, mają przewagę, ale i tak są prości! Walcz by przeżyć!!! Download: LINK Rozmiar: ok.1,3MB Autor:123el Specjalne podziękowania dla: Micanser Screeny: Wskazówki i sterowanie: WSAD-chodzenie LPM-strzał Shift-szybsze chodzenie Drzwi otwierają się gdy do nich podejdziesz lub precyzyjnie trafisz w pewne ich miejsce. Rozwalaj beczki gdy wrogowie się do nich zbliżają. Jeżeli nie możesz trafić wroga oddal się kawałek i wtedy strzelaj. Zapisuje się przy save pointach-skaczące kulki. W menu wciśnij Enter by zagrać, lub Backspace by wyjść. Życzę miłego przejścia do końca Dema! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Lepiej dawaj pliki do uploadera. Moją ocene gry znasz, najbardziej podoba mi się grafika przeciwników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Ale nie za bardzo wiem czy z uploadera da się usuwać pliki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Się da się chyba xD Gierka nawet, fajna graficka, i wogle... Nie będę się rozpisywal, ale ogólnie 7+/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Naprawde fajna giera. Przypomina mi starego dobrego Wolfensteina :D Tylko mam 2 zastrzezenia: 1. Za wolno sie postac rusza 2. Za szybko sie postac obraca (gdy ruszamy myszka) Ale giera jest seryjnie dobra. PS. Nie mowie tego dlatego ze ty pochwaliles moja gre. To nie ma z tym nic wspolnego :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Ale nie za bardzo wiem czy z uploadera da się usuwać pliki. Masz taki czerwony X służący do usuwania :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 heh, może się doczekamy czegoś na wzór Alien vs Predator :P gierka nawet fajna, ale co jak co - uboga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Dzięki za wszystko, ale prawda jest taka, że wystawiłem ją bo nie za bardzo chce mi się ją kończyć, ale jeszcze zobaczymy... PS: Aby chodzić szybciej do chodzenia WSAD dodajcie Shift :thumbsup: A co do tego X to otworzyłem stronkę jeszcze raz za pomocą Internet Explorera i są, a w Firefoxie u mnie nie ma, ale nie ważne. Eee, no co tak mało osób w to grało??? :unsure: Na razie tylko 5 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Pograłem sobie trochę w tą grę i mogę powiedzieć iż naprawdę gra graficznie dobrze się zapowiada. Poczekam na pełną wersję i ocenie grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 123-el - Wrzuć grę na nasz uploader, inaczej nie sciągam. p.s-czemu się nie pokazuje ile mamy postów? edit:aha, logiczne wyjaśnienie xp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 p.s-czemu się nie pokazuje ile mamy postów? Dal tego iż ta funkcja została wyłączona. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Oh, dopiero com przeinstalował Windowsa, ale silnik gry działa i myślę, że full wersja raczej będzie. Jeżeli to zwiększy ściągalność to macie linka z uploadera: http://www.gmclan.org/up1367_4_Aliens_The_Remake_DEMO.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Demo całkiem ciekawe. Podoba mi się grafika wrogów, sam ją zrobiłeś? Grało mi się przyjemnie ale mógłbyś trochę urozmaicić rozgrywkę np. dodać zamknięte dżwi co zmusłoby gracza do odnalezienia klucza, dodać więcej rodzajów wrogów i różnorodne tekstury ścian. Ale mimo wszystko gra bardzo dobra. Z chęcią zagram w pełną wersję jak ją ukończysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Eee sympatyczny kolego, nie rozpędziłeś się za bardzo? To tylko demo i wiele, wiele będzie później. Wszystko sam i w paincie co do grafiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Eee sympatyczny kolego, nie rozpędziłeś się za bardzo? To tylko demo i wiele, wiele będzie później. Wszystko sam i w paincie co do grafiki. No wiesz, ja tylko wyrażam swoją szczerą opinie :) . A tamto to są tylko moje sugestie i wcale nie musisz się do nich stosować :lol: . Poprostu lubie takie gry. A co do grafiki to szacun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Mam już zrobioną lepszą (bardziej kolorową) wersje pistoletu, jeżeli kogoś to interesi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 No fajnie :D ,ale daj ta gre do swojego uploadera bo nikt jej prawie nie bedzie mógł pobrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Oh, dopiero com przeinstalował Windowsa, ale silnik gry działa i myślę, że full wersja raczej będzie. Jeżeli to zwiększy ściągalność to macie linka z uploadera: http://www.gmclan.org/up1367_4_Aliens_The_Remake_DEMO.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 że tego nie znalazlem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Prawdopodobnie prace nad grą się trochę odwleką. (jakby to kogo interesowało) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Mam nadzieję że w pełnej wersji nie zapomnisz o innych typach broni. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 W tych 60% co na razie mam są dwie bronie i 4 animowanych wrogów, ale jakoś nie mam chęci kończyć tej gry. PS: Grafa broni jest wycieniowana i o wiele dokładniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Skoro nie masz ochoty jej kończyć, to może chociaż zamieść tutaj dotychczasowe efekty swojej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi