Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Września 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 Jak widzicie po drobnych kłopotach jest już ipb 2.0 Final, jednak bez skina light. Jako że ostateczna wersja forum ma lekko zmieniony wygląd, a z cache'owaniem jest coś nie tak (skin się niszczy, dlatego też podczas naprawiania wyskakiwały błedy), trzeba będzie poczekać aż przystosuję wygląd forum do wyglądu strony (mam nadzieję, że nie potrwa to dłużej niż jeden/dwa tygodnie). Póki co będzie zwykły domyślny skin z angielskimi buttonami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 Nie no, poprostu super. Wszystko wygląda duużo lepiej :) . EDIT: Ale czemu nadal jest na dole stopka PF3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Września 2004 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 Nie wiem, coś się nie zaktualizowało. W panelu admina w jednym miejscu jest PF 3, w drugim pisze, że Final. Potem poszukam gdzie tkwi błąd. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2004 A z kąd moge wziąść ta wersia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Września 2004 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Września 2004 Znikąd. IPB od dzisiaj stał się płatny. Ci którzy mieli aktualnie zainstalowane fora mogą przy nich zostać. Nie można ściągać ani wersji 2.0 ani 1.x Będziesz musiał gdzieś sam znaleść instalkę, bo ja zawsze ją wywalam i zostawiam sobie tylko skrypt... Całe szczęście, że zdążyłem wrzucić na gmclan najnowszą wersję bo by było kiepsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 EEE? A aktualizacje są chociaż bezpłatne? Bo mam PF3 instalkę :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi