paziulek Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Wraz z kolegą zrobilismy nasza pierwsza gre. Gra to klasyczny arkanoid. Nie jest to może jakies wielce rozbudowana gra poniewaz ma tylko 6 leveli, ale to jest dopiero nasza pierwsza gra własnie pracujemy nad drugim projektem :) download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=4124 - radzę Ci się z tym zapoznać :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Nieźle:P podoba mi się tło :) przerobionego przykładu nie widze grafiki nie twoje ale i tak nieźle piłka się odbija "nierealistycznie" " ogólna ocena: <chwila zastanowienia(...)> 5/10 ps: zastosuj się do wzoru EDIT: kurcze marmot mnie wyprzedził :P (chodzi o wzór) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paziulek Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 a jak zrobic zeby pilka sie realistycznie uderzala bo szukalem tego ale nie moglem znalesc oczywiscie chodzi mi w klockach bo jak narazie skryptow sie uczymy :) z gory dzieki za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Na klockach tego nie zrobisz, a jak to zrobić skryptem, to wiele razy było podawane na tym forum. Poszukaj w wyszukiwarce hasło "odbicie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi