mr_max Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 omg -_- "o GML nie mam pojęcia wiec napiszcie mi gre..." i co powiesz że twoja a co mi z tego? Wiedz że miejsce w creditsach mnie nie satysfakcjonuje.... No wiesz na GML się trochę znam i pare codów tam wiem.Ale nie zabardzo :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Zrobiłem tego mojego bohatera chodzi normalnie ale cos z szczelaniem nie dziala sciagnijcie go z tąd Bohater i zobadcie co źle zrobiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 https://gmclan.org/up152_11_gtamove.html Cały zestaw. Napisanie tego nie zajęło mi więcej niż 5min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Tymon ale niemogłeś mi to co zrobilem sciagnac i zobaczyc jaki jest blad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 A daj np. w objekcie 'press Space' tam gdzie masz instance_create zamiast x i y to Człowiek.x i Człowiek.y (oczywiście nie można pisać w GM-mie polskich znaków)... Albo dodaj w object create zmienne takie jak 'kat'... btw. Czy pamiętałeś o tym, by ustawić w posisku akcję start moving into direction po stworzeniu, aby posisk się poruszał...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 hmmm......trochę nie czaje :( a mozesz mi przyslac poprawiona wersje tego co zrobilem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 A nie możesz sobie zaplikować tego co napisałem do tego co zrobiłem? Tymon ale niemogłeś mi to co zrobilem sciagnac i zobaczyc jaki jest bladWybacz, ale zedytowałeś posta gdy ja pisałem swojego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 A co kapujesz? Poszukaj gdzieś przykaładów i spróbuj zrozumieć co piszą inni, bo ciągel chcesz aby ktoś ci zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Coś tam porobiłem pomyślalem i jak chcem sztrzelić to mi wyskakuje Takie cos niewiecie co źle zrobilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 @mr_max: Masz i spróbuj: https://gmclan.org/up1726_11_Rodzina_leone_..._1__R_popr.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Spyro nie dziala pisze error.................... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Jaki error...? Co dokładnie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 A masz zarejestrowaną wersję GMa? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Yeah :D :D znalazłem przyczyne i teraz mi wszystko dziala dzieki spyro :thumbsup: @Tymon mam zarejestrowana wersje GM'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 fajnie xD @Tymon, ja tez mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Spyro jak ustawić żeby pocisk wylatywał z lufy a nie z głowy wież o co mi chodzi (z tego przykładu co dałeś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 https://forum.gmclan.org/index.php?showtopic=4128 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Tymon zrobiłem to wszystko i jak stoje w prawo to w tedy strzał wylatuje z lufy a jak sie obruce w lewo idt to w tedy nie szczela z lufy.Oto link do tego co zrobilem Narazie i jak bys mógł to sciagnoc i zobaczyc co trzeba zrobic bardzo prosze :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 https://gmclan.org/up152_11_Rodzina_leone_Game.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Bardzo bardzo bardzo wielkie dzieki :thumbsup: jestes super zajefajny gosc Tymon :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi