Maxpayn Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Mam sprawe do was bo nie wiem jak zrobić żeby nasz bohater wsiadał i wysiadał z auta.Ale jak wsiada to żeby było widać jak odtwiera drzwi idt.I jak wysiada to zamyka,No wiecie chyba oco chodzi.Użyjcie jak najmniej scriptów do tego przykłady :(. Naprawde z góry dziękuje. :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 http://gamezone.gamescouts.se/tutorials.html skożystaj z tego przykładu :D PS:Byłem pierwszy :):P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 ,jak do ściagłem to to był plik rar i nie mogłem go odtworzyć.Użyjcie jak najmniej scriptów do tego przykłady :(. :blink: ...... :crying: ..... Buhahhahaha :lol: lepiej skończ ten cyrk z tą firmą i następnym klonem gta ... lepiej wymyśl coś bardziej oryginalnego ... a nie wiedzieć jak otwierać plik rar to już porażka , powinieneś się wstydzić i tyle ! i ty gry robisz niby ? Ja zaraz skończę twój cyrk. Jeśli przychodzisz tutaj tylko żeby się pośmiać to osobiście współczuję - niby sam jesteś lepszy? Ostrzegam. Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Po co zakładasz dugi temat z tym pytaniem? Micanser. Przeczytaj regulamin od deski do deski. =] Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi