p-ter Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Czy da się zwolnić tempo dźwięku gdy nacisne np ctrl a gdy puszcze wróci do normalnego tempa? Jak napisać kod?Pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 hmmm o ile mnie dziurawa pamiec nie myli gdzies kiedys byl taki Dll do obrobki dzwieku, zwalnianie tepa bylo jedna z opcji, ale gdzie to bylo?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 M. in. SAudio miał taką opcję... Teraz wystarczy tylko poszukać. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 kurcze szukałem wszędzie i nie znalazłem...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi