staniki Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Tytuł: Street Racer 3D demo Gatunek: Wyścigi, samochody Opis: Chciałbym przedstawić mój nowy projekt (niektóży już go wcześniej widzieli) a mianowicie samochodówkę w 3D! Grafiki może nie są najlepsze, i jeździ się klockiem (w tej grze to jest nowoczesny pojazd), ale mnie i tak się podoba. W demie jest tylko tryb jazdy po mieście, (w końcu to demo nie ;P?) lecz to się zmieni. Link niżej... Download: http://www.gmclan.org/up1146_3_Street_Racer_3D_demo.html Autorzy: 100% moja robota. Screeny: I to na razie tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo_4649 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Tak jak kiedys powiedział Micanser - dodaj mgłę i nie rysuj obiektów, które są za nią - to przyszybszy grę, która u mnie strasznie się tnie. PS. Co was tak wzięło na te samochodówki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 A culling jest włączony? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 baaardzo się stnie ;/ A wiecie że też chciałem 3D wyścigową zrobić? :D wszystko miałem oprócz modeli auta itp ;/ a w modelowaniu ja suck ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Mi się wcale nie tnie wszystko działa bardzo płynnie. :] A co do gry mógł byś zmienić grafiki bo na początku nie wiedziałem co to jest ten niebieski kwadracik. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 To ja mam dwie uwagi co do pierwszego posta :) . Nie pisz [url]adres[url] tylko [url]adres[/url] i obrazki dawaj jako linki albo miniaturki, bo zasłaniają całe forum ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Do szczęścia brakuje mniej spadania w przepaści i odbijania, a nie zatrzymywania na ścianach. Gra chodzi bardzo płynnie ;) AAaa i jeszcze fajne te nitro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Niekture tekstury np.ziemia. Mają złą rozdzielczość co tworzy brzydki efekt kładzenia płytek w równych odstępach. Najlepiej rób teksturki: 16x16 32x32 64x64 96x96 128x128 192x192 256x256 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi