kacperus Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 witam wszystkich ... jestem tu nowy , bawię sie GM kilka dni , zrobilem kilka prostych gierek z tutkow i cos niecos łapie ... wpadlem na pomysl gry w ktorej przysiadamy ze sztangą i mam kilka pytan : a) zrobilem 7 rys. typka ktory robi przysiad ( cala animacja bedzie z tego ) 1) jak zrobic by wpisac w okienku jakąs liczbe i im wieksza liczba tym szybciej idzie animacja w dół ( siadamy ) 2) gra ma polegac na tym ze musimy jak najszybciej naciskac klawisze by animacja szła do gory ( wstajemy ) - jak to zrobic ( widzialem na forum przyklad ze musimy jak najszybciej naciskac klawisze i sie pasek zapelniał ) wiem ze to troche pogmatwane ale licze na waszą pomoc :thumbsup: pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Do 1: szybkosc=get_string("Podaj predkosc:",'') image_speed=string(szybkosc); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperus Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 a do GM trzeba dac zrobionego GIF'a z tych rysunkwo czy jak ? bo jest ich az 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 W spricie wystarczy ze nacisniesz "EDIT" i tam dodasz wszystkie rysunki aby utworzyly animacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperus Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 dobra mam ta animcje ... ale dalej nie wiem jak zrobic by po przycisnięciu kalwisza zaczela sie animacja ( schodzi w dół ) i musimy jak najszybciej naciskac klawisze by sie podniósł ( animacja od dolu do gory ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi