Rutek Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Czemu nie moge sie zalogować do Tibi?? Pisze mi żebym wpisal pooprawnu numer i hasło jak mi zawsze wchodziło i podawałem numer i hasł to same co podaje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 update? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Czemu nie moge sie zalogować do Tibi?? Pisze mi żebym wpisal pooprawnu numer i hasło jak mi zawsze wchodziło i podawałem numer i hasł to same co podaje?? Może nie podajesz poprawnego numeru i hasła. A wejść w tibię jest fizycznie niemożliwe. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Do dziadkakleofasa: A może jednak w odległej przyszłości? XD. D tematu: Mmm. Kiedyś gdy w to grałem często nie mogełem się lognoć z powodu logów i przeciąrzęń serwera. Mam sieć lan i musiałem zrezygnować bo nasi sąsiedzi którzy mają ruter byli idiotami aby jeszcze zwolnić łącze żeby jakiś komputer w zasięgu 500m miał dostęp do internetu.Tak więc musiałem przeztać używać programów p2p i tibi :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Hmm... A może cię hackli xD A tak na serio to tak się czasem dzieje, jeśli uprzednio logowales się np. przez inny server proxy albo zmieniales ip, bo tibia ma tak, że twoje ip sprawdza tylko raz po uruchomieniu kompa. Inaczej jest jednie, kiedy grasz na test serverach. Spróbuj zrestartować kompa a jak nie pójdzie, to napisz o tym problemie na forum na jakiejś stronie o tibii (mnóstwo takich jest xD) a tam może ci coś innego doradzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 zostałeś hacked jeżeli nie masz rec key to powiedz papa konto. Hacker zmienił hasło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 czasami sie po prostu nie mozesz podlaczyc (blad serwera), ja tak mialem duzo razy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Ja bym sie na twoim miejscu cieszyl. Tibia suxx ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi