cropper Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 HEJKA! Chce ktos pocykac ze mną przez lan? pobierzcie hamachi i mwhamachi w hamachi wejdzcie do sieci nfshamak a haslo: nfsmw program mwhamachi dajcie do serveru z grą i odpalcie kliknijcie w nim join server wejdzcie do lanu w nfsmw i znajdcie nazwe mojej sieci i doloczyc POTRZEBNA WERSJA 1.3 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Chyba przez internet a nie lan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cropper Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Lan. siec hamchi to jest tak jakby,,lan internetowy'' ale i tak radze nie wloczac bo wam rozweala neta9probowalem nie da rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 cropper: Mam pytanie... powiedz jak mocno jesteś popieprzony ? :blink: ps. www.ortografia.pl :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 bruce, mam pytanie... powiedz, jak mocno jesteś popie*dolony? wchodzisz tu raz na ruski rok, a jak już łaskawie wejdziesz musisz na kogoś pobluzgać/zjechać/obrazić/etc. -.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cropper Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Bruce chyba ty jestes pop****y? Jak juz cos ci sie stanie jak nie skrytykujesz to se zaloz drugie konto pisz tam tematy i tym krytykuj!! Taki www.ortografia.pl mnie tyle obchodzi co kropka NAD i. I kurde wez sie jak jestes zarejestrowany po to by krytykowac to se ustaw status ,,marudna menda'' jak dziadekkleofas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi