Real Doo Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Hiho . Czy ktokolwiek wie może , jak obsługiwać 39dll.dll . Bardzo chciałbym przetestować moją gre/chat online , ale nie potrfię obsługiwać tego dll . Czy ktoś mi powie jakie komendy on posiada ? :bye1: PS ( dla czepialskich ) : Szukałem , na forum , na innych forach , pisałem do 3 użytkowników - nic ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 http://forums.gamemaker.nl/index.php?showtopic=90437 Ehh :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Real Doo Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 heh sorry że tak męcze , ale nie mam konta ( i raczej nie będe miał ) na gamemaker.nl , a bez Tego opcja search nie działa :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 to lepiej załóż bo tam jest ten dll ze skryptmi i przykladami do sciagnieca -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Wrzuciłem do siebie na serwer, możesz ściągać: 39dll GŁÓWNE PLIKI 39dll TUTORIAL ( Eng ) Have fun :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Real Doo Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Wsyzstkim dziękuje :P . Temat do zamknięcia :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi