Moldis Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 @UP A czy szanowny pan, nie pomyślał że może wcześniej miałem plany innej gry ? ;/ A tak btw. czy ta gra jest platformowa? -.^ I co mi by pomógł przykład gry platformowej w tej ? xDD @blackmaul Pomysł nowej gry był już od jakiegoś czasu ale nie podjął bym się go już do póki nie skończyłbym z tą gierką. Czytaj opis xD @OGÓLNIE Jak juz pisałem nie moge nic zrobić bo wirus zjadł mi plik z grą.. A byłoby absurdem robić to samo po raz drugi? ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Dam ci za to 4 gwiazdki :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Fajny pomysł i tylko pomysł 3/5 za zachete zebyś pracował dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Nawet spoko na zachętę 3/5 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Słaboo max 10min roboty 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 @Mistyk <cry> załamałem się, teraz w nocy nie będę mógł spać :'( @Reszta lol, ta gra to jest "prawie" nic, więc nie wiem za co te oceny :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Niegrywalne i brzydkie to to :P Rzeczywiście 10min roboty :D joke. 1/5 ---------------- Now playing on Winamp: Dr. Motte & Westbam - Love Parade 2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi