Scorpion Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Wszyscy, jak reklamują gierkę, to dają taki ładny napis, np. aby pobrać grę kliknij TUTAJ. I po kliknięciu od razu pojawia się "pobieranie pliku" itd... JAK TO SIĘ ROBI? Ja próbóję, i mi nic nie wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 [url=adres]kliknij tutaj[/url] W praktyce: kliknij tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 I wyprzedzając następne pytanie powiem tylko że trzeba najpierw mieć ten adres, czyli gierkę gdzieś wsadzić. @Dawidsu: Nie jestem wredny, tylko byłbym niepoczytalny gdyby zadał takie pytanie :P. Zresztą guzik do robienia linków leży jak byk na stronie tworzenia postu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Takie tematy to do Valhalli (przeniosę). Dziadek, już tak bardzo wredny być nie musisz. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 I po kliknięciu od razu pojawia się "pobieranie pliku aby sie tego dowiedzieć zajżyj w temat o uploaderze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi