adam014 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Mam problem. Robie dwójke OnTheSpeed w 3D.Wszystko szło dobrze aż do momentu wstawienia modelu. Wrzuciłem w Marzipan i przekonwertowałem,zaimportowałem do GM i sie nie pokazywał ,a gra muliła 3FPS. Czemu tak sie dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Za dużo polygonów? =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 22 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Gra wykonana w standardowym silniku 3d przy większej ilości polygonów będzie muliła. Przerzuć się na inny silnik. =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 Za dużo polygonów? =) Też tak myśle.Chyba bede robił na Extreme3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi