swiatcienia Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 proszę wszystkich o zalogowanie sie: Link -- już poprawiłem (zapomniałem dll'a) Address to: swiatcienia2.no-ip.info Proszę zgłaszać wszystkie błędny, testuje ile osób na moim łączu se pogra Testy narazie do około 12:30 potem sie zobaczy Tu link do serwera jak ktoś che Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Po wpisaniu ip wyświetla się błąd prawdopodobnie przez to że nie dołączyłeś do gry dll'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 sorki totalnie zapomniałem zaraz dodam Edit: już OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Spoko ;) wrecz ######***e :P tworzenie swojej postaci fajnie fajnie ;) Jak koles pyta sie czy chce jablko klikam na tak, pojawia sie jablko i na nie klikam 2 razy to sie duplikuje ;] EDIT: :P no teraz kzdy MMORPG tworzy xD, jednak zeby cos z tego wyszlo to grafika musi byc jedyna w swoim rodzaju EDIT2: schowalem kilka jablek do inventory ;] i wyszedlem z gry, pozniej sie polaczylem jeszcze raz i niestety jablek juz nie bylo :D Muszę Ci przypominać o poprawnej pisowni? =) Btw. MMORPG od dłuższego czasu są na GMC popularne. Tymon ok ok xD bo jakoś jestem przyzwyczajony do pisania bez polskich liter ;p, obiecuje poprawę i proszę Cię Tymonie o rozgrzeszenie Udzielam. Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 i jak testy ? ile osob wytrzyma lacze bez lagow ? etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohan Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 eeeee mugłbyś właczyć jakoś server na stałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 sorki to były tylko test czyli tylko na chwilkę. teraz pracuje nad moją grą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bada Daba Dablju Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Czysty Gmmmo, nic tam nie zmieniłes... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 tylko port, a tak to nic więcej, to był tylko test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bada Daba Dablju Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 No tak, ale chociaż na test mogłeś zatroszczyć się choć trochę o klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 to był tylko test łącza czy można się do mojego kompa podłączyć, bo mam router. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bada Daba Dablju Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Lol, i można? Aż niemożliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 @Bada: słyszałeś o czymś takim jak przekierowywanie portów ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bada Daba Dablju Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 A ty wiesz co to cieta riposta i ironia? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Marca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 A ty wiesz co to jest regulamin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi