pred3 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 chciałbym zrobic grę na podstawie już stworzonej gry pod tytułem little fighter 2, tylko dodać do niej funkcje tworzenia własnych postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 No to zrób ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Jak chcesz to zrobić? Zripować Little fighter? Prosze bardzo, pod warunkiem że pokażesz na forum co ci z tego wyszło... Ja ci nie umiem pomóc. Możesz spróbować przerobić zawodnika Template Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zrobić coś podobnego do lf2 jest raczej ciężko może najpierw zrób coś w stylu louis adventure bo jeżeli chce się zrobić lf2 to trzeba zrobić grawitacje z chodzeniem do góry i na doł oraz skok zrobić dobre AI przeciwników co wcale nie jest łatwe zrobić przedmioty którymi się rzuca tak żeby działała na nie grawitacja zrobić 8 barów hp i mp (dla każdego gracza) jest jeszcze więcej rzeczy które trzeba zrobić... więc zrób narazie co mówiłem Ale żem się rozpisał ;) (jak widać jestem fanem Lf2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 chciałbym zrobic grę na podstawie już stworzonej gry pod tytułem little fighter 2, tylko dodać do niej funkcje tworzenia własnych postaci Ekstra, tylko co nam do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Rozumiemy, że chcesz to zrobić, ale czy musisz przyłazić na forum i nam to oznajmiać w nowym temacie? Po za tym w LF2 da się zrobić nową postać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajperu Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Po dłuższej nieobecności wróciłem, a tu od razu taki temacik się rzuca w oczy :D I jak tu nie narzekać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi