NoooB Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zacznijmy od tego, że pisze to 4 raz :crying: ... Potrzebuje sterowania pojazdami takiego jak w GTA 1 Ale tym razem niechodzi mi o dokładny opis co mam zrobić, albo o skrypt (NIEDZIAŁAŁ!!!) tylko o przykład; gotowy przykład który zostanie wysłany na mąj i-mail- guciu_guciu@op.pl, albo zapisany gdzieś na jakieś stronie do ściągnięcia. {[(I prosze plz plz plz plz tylko o jedno- żeby działał <_< )]} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 tu kilka wozów z gta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoooB Opublikowano 18 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 tu kilka wozów z gta Heh o wozy mi niechodzi bo umnie to się statkiem kosmicznym lata ale dobra.... (Little Fighter 2 to fajna gierka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 z wozami to tak dałem do kompletu z przykładem (Little Fighter 2 to fajna gierka) popieram ps. gdzie wpisujesz skrypt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Ale tym razem niechodzi mi o dokładny opis co mam zrobić, albo o skrypt (NIEDZIAŁAŁ!!!) tylko o przykład; A gdzie wklepujesz ten skrypt? ;F Po za tym ja widziałem bardzo dużo przykładów na gta'owy ruch, musisz poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoooB Opublikowano 18 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 A gdzie wklepujesz ten skrypt? ;F Po za tym ja widziałem bardzo dużo przykładów na gta'owy ruch, musisz poszukać. Załuszmy że mi się niechce:p prosze o tak mało (wysłanie na i-mail gotowca ((plz plz)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Załuszmy że mi się niechce:p Załóżmy, że mi się też nie chce, i innym. I co wtedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoooB Opublikowano 18 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Załóżmy, że mi się też nie chce, i innym. I co wtedy? to się rozpłacze :D Ale najpierw dostaniesz warna. =] Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 prosze o tak mało (wysłanie na i-mail gotowca ((plz plz)) Przeciez dostales linka z przykladem, no to skoro chcesz miec go na mailu to sam sobie wyslij... Ja tak juz duzo razy robilem... :D EDIT: Moj 100 post :jezor: Tylko wiecie w prezencie nie chce dostac warna ani wyjechac na wyspy bananowe :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Na początku w stepie gracza wklep image_angle=direction Teraz w klawiszach skręcania dajesz direction+=3 i direction-=3 A chodzenie do przodu i tyłu sam sobie napisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi