gamemaker1993 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 powieccie co tutaj mam źle: if keyboard_check(vk_control) { instance_create(x,y,obj_player_spr_bullet); } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Wszystko jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Jakieś błędy? Ja ich nie widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 if keyboard_check(vk_control) { instance_create(x,y,obj_player_spr_bullet); } a nie powinno być tak? if keyboard_check(vk_control) { instance_create(x,y,obj_player,obj_bullet); } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Może twój obiekt bohatera nazywa się inaczej niż obj_player lub sprite naboji inaczej się nazywa :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gamemaker1993 Opublikowano 18 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Tomoex tak jak pokazałeś też niedziała ale ja już sobie sam poradziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi