Zychu Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 przeszukiwalem foldery i znalazlem moją pierwszą gre (przypadkiem) wczesniej wstydzilem sie tego pokazac ale teraz pokaze mozecie sie posmiac :lol2: w grze chodzi oto zeby klikac na glowki uwazajcie na granaty i siekiery nie powiem co one robią https://gmclan.org/up900_4_moja_pierwsza_gra.html screen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Łał. Tylko po co nam to? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Był już temat gdzie dawało się swoje pierwsze gry wystarczy poszukać <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 mój temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 17 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 sorry nie widzialem tego tematu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 sorry nie widzialem tego tematu :( Jako dobry katolik wybaczam ci ten grzech. Amen. A teraz kontynuujmy krucjatę przeciwko niewiedzy i lenistwu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Moją pierwszą grą jest Kill jedi . Niedługo ją tu wrzuce :nuke: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Moją pierwszą grą jest Kill jedi . Niedługo ją tu wrzuce :nuke: Był już temat gdzie dawało się swoje pierwsze gry wystarczy poszukać <_< mój temat Tak dla przypomnienia zeby ktos przypadkiem tutaj nie zaczal wrzucac swoich gier :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Hit The Ball+trochę ufoków=TWOJA pierwsza gra (no bo nie moja, nie :) ) A ocena:2+/10 (Na zachętę. Poza tym były gorsze crapy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi