Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2004 Zakładam temat w którym będe zadawać pytania (bo zakładać osobny temat do każdego problemu to zaśmiecanie). Pierwszy problem. Czy w niezarejestrowanej wersji da się zrobić efekt Bullet Time'u? Chodzi mi oto: Wciskam klawisz "Z" i jest spowolnienie wszystkiego (dźwięków, przeciwników, gracza itd.), a po puszczeniu "Z" wszystko wraca do normy. Troche to trrudne (wg. mnie), ale potrzebuje. Z góry dziękuje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 18 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2004 room_speed = cośtam Piszę z pamięci więc może się okazać że to nie jest zmienna tylko stała albo coś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2004 Hmm... Ten Room_Speed to jest chyba spowolnienie klatkowe :angry: A ja chcem płynne :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 No to dzielisz speeda wszystkich obiektów i co tam jeszcze przez np 2. A, i jeszcze tworzysz alternatywne, spowolnione wersje dźwięków. Hepi? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 Ok, thx :) Ranma_man: Ktoś tu chyba nie czytał regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 Witam. MAm kolejny problem. O to chodzi: Chodzi mi o pewny rodzaj chata. Mam 2 roomy. Nazwe je Room1 i Room2. W Room1 chce żeby się pokazywał komunikat z prośbą o wpisanie nicka. Gdy wpiszemy to przenosi nas do pokoju - czyli Room2. I w Room2 przed wiadomością ma się pokazać nasz nick (wcześniej podany). Jak to zrobić :huh: ? PS. Ranma_man - czytałem regulamin ale zapomniałem o tym żyby tak nie robić. :) "Wybacz mi, przepraszam, nie moge już tak dalej..." (lol) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 Masz tu (mam nadzieje, że Ranma-man się nie zdenerwuje) przerobiny przykład Ranmy: http://www.members.lycos.co.uk/asdafaf/download/ Wejdz tam i na rm_czat.rar weź prawm i zapisz element docelowy jako... Oto chodzi? Ps: Ranma nie bij... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 Ten przykład mam <_< Ale tam można zmienić nick tylko jak jest już się na chacie <_< A ja chce żeby w 1 roomie wpisać nick i w 2 roomie on już BYŁ obok wiadomości. Coś takiego jak na chatach onetu lub wp <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 19 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 Przerobił to przecież... jest tak jak chciałeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2004 Aha, rzeczywiście :) Bo z nazwy (RM_CHAT) myślałem że to jest to samo co już mam :) Ale jestem "gupi". No dzięki Nicolas_1 :) Moc z tobą :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi