Dangon Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Tytuł: Cat's World Gatunek: Platformówka Opis: W grze wcielamy sie w kotka (przypominajacego krolika :jezor: ). Chodzimy nim i strzelamy. Aby ukonczyc gre trzeba przejsc kilka plansz i pokonac bossa. Z poczatku ta gra miala byc bardziej rozwinieta jednak po przemysleniach zrezygnowalem z zaangazowania w ta gre. Tworzenie jej mialo mnie nauczyc mozliwosci GM-a i ogolnie nauczyc poslugiwania sie tym programem. Download: Cat's World Autorzy: Programowanie: Dangon Fabuła: Dangon Grafika: Dangon Muzyka: Sciagnieta Screeny: Screen1 Screen2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 No, teraz opisane piknie. Co nie zmienia faktu że gra jest ogólnie lipna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Eee tam - spójrz na to w ten sposób - to jego pierwsza gra (labirynciku nie liczę), a skończył ją, narysował/zaprogramował samemu i do tego ładnie wypostował na forum. Jak dla mnie to więcej niż dobry start. Niektórzy, co twierdzą, że napisali już 50 gier, nie potrafią tak tego zrobić ;). Poza tym - menu jest nawet w miarę spoko. No i gra działa dość porządnie. A że grywalność niska - to co? Grunt, że się uczy chłopak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 14 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Nazwa Ściągnięć Wielkość Data modyfikacji X Cat_s_World.rar 12 14273KB 14.01.07 Usuń plik No co jest z wami panowie... takiego hita nie chcecie sciagac? :jezor: Komentarzy tez by sie przydalo troche wiecej (wiem ze nie ma za bardzo co oceniac ale kazdy komentarz sie przyda - i pozytywny i negatywny). :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi