Elvis Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Robie grę podobnego do Soldat ale niewiem jak zrobić żeby przeciwnik do mnie strzelał gdy mnie zobaczy i gdy też zobaczy innego wroga to też żeby strzelał Prosze o pomoc PS: Wiem że było dużo tematów ale prosze o pomoc :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Skoro było dużo tematów, to czemu nie możesz poszukać? Opcja szukaj nie gryzie, spróbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 1. Ruch soldatowy już był, jakby co. (Nawet przykład jest) 2. Strzelanie przeciwnika też było. Wszystko było. Poszukać wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Toco dałem ten temat??? jak i tak nie pomożecie :angry: :angry: :angry: :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 No ale po co mają pisać drugi raz to samo. Jest już przykład na Soldata więc o co Ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Wystarczy ,że w wyszukiwarce (tej na forum) wpiszesz soldat i sprawa załatwiona :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Uploader bisharka - dwie wersje ruchu soldatowego pro i trochę prostsza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi