Matt Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 witam, nie bede sie rozpisywal: https://gmclan.org/up587_4_sk_tos_V0_01a.html screen: http://img63.imageshack.us/my.php?image=screenky9.png jak grac: zapraszam do Game Information. btw.Pracuje nad gra od 3 miesiecy (tyle w sumie dzien po dniu ja tworzylem , od kad poraz pierwszy pociagnalem GM'a - wiec nie spodziewajcie sie czegos duzego: zawiera sporo bledow.) prosze o opinie i o wytykaniu bledow! thx , Matt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Od razu w ucho rzucila sie polska nuta w menu. :blink: Jak dla mnie powinna tam sie znalezc jakas japonska albo cos z tych klimatow. Bledow tak duzo nie zobaczylem. Wkurza mnie ten bat. Bo nacisne raz X a on mi macha 3 razy tym batem. Ruch bohatera moglbys troche przyspieszyc bo jak zauwazylem to bohater ma takie skoki i troche za wolno sie porusza (chodzi o animacje) w stosunku do tla i innych rzeczy. Grafika jest dobra (jezeli twoja) :] No i to chyba tyle. Narazie nie oceniam, poczekam na wiecej :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Nie wiem czy sam ją robiłeś, ale załóżmy, że tak. Grafika nie twoja, bo z któregoś Shaman Kinga. 5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 1 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 gre sam robilem -.-' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Force Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 moja ocena: 6-/10 - gra ładna graficznie - dobra grywalność - zajefajny system walni :thumbsup: Pozdro czekam na Pełną Wersje :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 thx za thanks w credits ^^' No a co o samej grze powiem no cóż już ją widziałem I musze przyznać że jest naprawdę ciekawa ^^ choć jest coś co mnie denerwuje a mianowicie gdy bohater dostanie to nie mażna się ruszyć z miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Całkiem dobre. Dobrze zaprogramowane. Widać że opanowałeś już w dość sporym stopniu obsługę game makera. Owszem są tu błędy ale koledzy już je wymienili więc nie bendę powtarzał. Mi gra przypadła do gustu. Ocena 7\10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Wow, niezła gierka, naprawdę xD. Ładnie wygląda, trochę mała rozdzielczość, do błędów się nie przyczepię, a grafickę gdzieś już ją chyba widziałem.... Hmmm, ale może to przemilczę... =P @Edit: Ehh, no dobra, parę błędów wytknąć muszę ;P Po pierwsze, czemu na początku nie można dać New Game, tylko load, i ładuje cię w środek jakiejś walki?? Czemu kiedy ludek wyjdzie poza ekran, to wyłącza do menu?? (daj jakiegos bordera czy coś) Dlaczego skacze tak nisko, dlaczego nie mogę wogóle uderzyć przeciwnika, a on bije mnie, DLACZEGO ?! Popraw te parę błędów, to tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi