Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 PSPad nie jest chyba dedykowany php to raczej taki rozbudowany edytor "do wszystkiego". ja bym optował za PHP Designer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Ale po co do PHP coś bardziej rozbudowanego ;p ? Chyba, że jest się leniwym, to wtedy Delphi For PHP, a tak to w edytorze tekstu z kolorowaniem składni się pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zend Studio? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VanGogh Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Szukam jakiegos dobrego prostego w obsludze programu do robienia gier nie podawajcie game makera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaistlinBlackRobe Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Szukam jakiegos dobrego prostego w obsludze programu do robienia gier nie podawajcie game makera Multimedia Fusion Developer, The Games Factory, RPGmaker(2k3 i XP najlepsze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 @UP Klik and Play T3DGM Game Builder Adventure Maker A tak pozatym: Delphi Dev-CPP Ale potrzebne do tego są języki @Down Chciałem napisać, że potrzebne są języki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Dev-CPP Sam jesteś język - to kompilator -.- C++ to język... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Dev-C++ to nie jest kompilator tylko IDE. kompilator to mingw albo gcc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 No ale na pewno nie jest językiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 no dobra, ale jak komuś zwracasz uwagę to chyba nie wypada mówić czegoś co jest taką samą bzdurą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 no dobra, ale jak komuś zwracasz uwagę to chyba nie wypada mówić czegoś co jest taką samą bzdurą Moja wina, moja bardzo wielka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Więcej grzechów nie pamiętasz > Co do tematu - mozna tu pytać o gry ? o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2008 Gra komputerowa to jeden z rodzajów programów komputerowych, więc możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Mi tam na myśl nasunęło się słowo - "Aplikacja", ale w końcu pomyślałem, że gra też jest programem ;o. Szukam...no cóż, czego ja szukam...ekhem... Szukam jakiejś gry RPG(ew. hack'n'slash) freeware.Znacie takowe ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 http://www.victorygames.com.pl/rpg :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Przejrzałem już dawno - nic ciekawego tam niestety nie ma ;x. Macie coś jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 http://scourge.sourceforge.net/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Poszukuje programu który zrobi mi wykaz zmian w mapęci ram danego programu zrobione przez inny program :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 W mapęci :confused: ?? co to mapęć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel_boy Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 No jeju... Nie mozesz skojarzyc? z czym ci sie to przypomina? W PAMIĘCI! Dobra dobra... czyli ze chodzi ci o to, ile dany program zre ramu? xD bo cie nie zrozumialem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Jakiś program do pixel artu?? taki paint ale mamy już gotowy widok z oddalenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 taki paint ale mamy już gotowy widok z oddalenia Że co? jaki gotowy widok z oddalenia? WTF? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Też nie kumam xD Szukam jakiegoś MMORPG'a w klimatach anime. Odpada: flyff,trickster,ragnarok 1 i 2,GoonZu,Luminary,Priston Tale,Scions of Fate - jest coś ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Silkroad Online, Tales of Pirates... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Mistyk: Polecam GraphicsGale. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 dzięki pasterz czegoś takiego szukałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 No dobra ale raczej mi potrzeba czegoś w klimacie Anime - z "cukierkową" grafiką.:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Spróbuj z Trickster Online Revolution. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 Szukam jakiegoś MMORPG'a w klimatach anime. Phantasy Star Universe - podobno dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 @2x UP: Pisałem, że Trickster odpada ^.^ @UP:Sprawdze, dzięki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi