Yoda Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 To se zmień widok na standardowy lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 A teraz ja napiszę, bo poszukuję pilnie pewnego programu. Otóż szukam programu, w którym będę mógł podzielić jeden długi plik wav na kilka krótszych, według tego jak sam ustawię. Co prawda, mógłbym to robić metodą Wytnij-Wklej w Audacity, jednak wolałbym coś, że zaznaczę jak ma rozdzielić i ten mi to rozdzieli. Zna ktoś taki program? Bo bardzo by mi się przydał przy robieniu ripów z kaset magnetofonowych. EDIT: No i najlepiej by było, jakby był darmowy. Może być albo na Windows albo na Linux, wszystko jedno, byle by był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Metoda Wytnij-Wklej w Audacity. Za to można się w niej szybko wprawić ^^" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Szczerze xd ? Nie chce mi się ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Więc czemu miałoby się komuś chcieć pisać program do tego xd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Są na pewno, bo obił mi się kiedyś o uszy takowy program, tylko nazwy nie pamiętam, więc się pytam :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Potrzebuje program(freeware)do robienia gifów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Ulead gif animator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 MS GIF Animator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 GIMP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Game Maker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Paint xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Paint xD Przesadziłeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Zrób se pare obrazków i sklej w GIFa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Game Maker wypluwa "nie działające" GIFy, a Paint... cóż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Co to znaczy "cóż" ? Zrób pare obrazków i posklejaj w GIF-a. Proste :P Ja tak robie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 to ciekawe czym se sklejasz, chyba 'kropelka' bo paintem tego nie zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 PsichiX dobrze mówi. Chodzi o program do składania GIFów, a nie do ich rysowania. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 A ja szukam programu do wideo, w którym można w pewnym momencie zapauzować edytowany film i na klatce co jest zatrymana coś dorysować i np. okreslic ile ta klatka moze mieć kopii jak chce cos zaprezentowac w filmie np. w grze Pokazuje ruch zatrzymuje sie i pisze "Press(strzałki) to move) i idzie dalej i też inne pokazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 magix movie maker coś takiego chyba edit: http://www.programs.pl/podkategoria,Multim..._video,1,1.html virtual gdzieś tu jest niżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Z tego co wiem jest to w Pinnacle Studio 9 plus. Tylko dużo z tym roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 W Corel Photo-Paint tak można było robić z tego co pamiętam, oraz w ImageForge. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Potrzebuje programy, za pomoca ktorego mozna wykonac animacje obrotu o 360 stopni. Cos jak image_angle = direction w GM :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 a co? twój gamemaker tego nie potrafi? sprite->edit sprite->animation->rotation sequence-> podajesz ilość klatek/o ile stopni ma obrocic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 Edytor grafiki w Game Maker ma opcję obrotu obrazka o 360 stopni wraz z podziałem na klatki do każdego przesunięcia, wedle życzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 a co? twój gamemaker tego nie potrafi? sprite->edit sprite->animation->rotation sequence-> podajesz ilość klatek/o ile stopni ma obrocic A zebys wiedzial... nie ma :huh: Jaka wersje GM macie? :) Ja mam 6.1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Może masz wersję prostą? File->advanced mode (zaznaczasz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirluki Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Może masz wersję prostą? File->advanced mode (zaznaczasz) OK, dzieki, juz jest. Mam advenced mode tylko szukalem nie tam gdzie trzeba. Przepraszam za klopot i dzieki wielkie za pomoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Szukam najlepszego ekhm, środowiska (?) do programowania w php. Naturalnie po polsku, i jeszcze bardziej naturalnie, że na windowsa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 PSPad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi