Szymek Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Tak sobie przeglądałem net aż tu patrze a tu kompilator z exe do xbe. Dokładniej nazywa się Cxbx a oto link: Cxbx . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 *.xbe, czyli format obsługiwany przez X-Boxa? Czy to na pewno działa? Nie. Tak poza tym, to jest emulator X-Boxa, nie kompilator. Próbowałem opcję "Import exe", ale nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Mi działa robisz najpierw import exe a później save xbe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 To spróbuj przerzucić przez to grę z GM-a. Przy czymś takim wyświetla się u mnie okienko: Unsupported relocation type Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 A ja przeżuciłem przez to Bikes 2 ToMoExa i nic się nie pojawiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 A znacie może jakiś program do konwertowania gier ale na Xboxa 360 PS: To mój pierwszy post więc witam wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Różnicy wielkiej nie będzie czy do xboxa czy 360, bo są ze sobą zgodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 tylko że mi wyskakuje że gry są w starej wersji Xboxa niezgodnej dla X360 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 tylko że mi wyskakuje że gry są w starej wersji Xboxa niezgodnej dla X360 :( Albo konwerter jest do d**y albo update firmware? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi