Jedi_Master Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 według mnie Mark Overmars mógłby pomyśleć nad res. packiem 6 <_< gdzie byłyby same figury 3d :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 lol, rotfl, r&r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 nie wiem co w tym śmiesznego ale... do zabawy by się przydało :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 śmiesznym jest to, że zakładasz nowy temat tylko po to by powiedzieć wszystkim nad czym MO mógłby pomyśleć. i na dodatek - wszystko w złym dziale. a modele 3D (darmowe i płatne) możesz ściągnąć ze strony www.turbosquid.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 1.a co w tym złego, że nowy temat? forum chyba jest automatycznie czyszczona co jakiś czas. 2. Nie widzę działu Pytania i dyskusje o res. pack To, że jesteście trochę dłużej na tym forum, to nie znaczy, że macie się tak każdego o byle co czepiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 1.a co w tym złego, że nowy temat? forum chyba jest automatycznie czyszczone co jakiś czas. 2. Nie widzę działu Pytania i dyskusje o res. pack To, że jesteście trochę dłużej na tym forum, to nie znaczy, że macie się tak każdego o byle co czepiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 ad.1) nie wiem czy jest czyszczone, a nawet jeśli to usuwa się stare tematy a nie nowe. ad.2) też nie widze. temat bardziej powinien wylądować w Valhalli, bo to nie jest rozmowa o GM'ie tylko o zbiorach grafik itp. rzeczy do niego. a to że jestem dłużej na gmclanie niż ty nie ma nic do rzeczy. i nie czepiam się każdego. tylko w wyjątkowych sytuacjach (albo gdy mi się zachce) :P ale dobra, koniec rozmowy, już się nie odzywam (bo jeszcze moderatorzy mi mandat [bynajmniej nie chodzi o mandat poselski!] wlepią). róbcie co chcecie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 co jak co, ale żarty miewarz niezłe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 I na czy mma polegać ten temat? Mamy mówić czy się z tobą zgadzamy? Jeśli tak to po co? Przecież MO sie i tak o tym nie dowie, jeśli nawet, to oleje ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Po za tym, Mark raczej grafikiem wspaniałym nie jest, więc o modelach 3d od razu wraz z gm możesz sobie pomarzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Resource packi zostały zrobione przez użytkowników GMa i MO nie pracuje nad nimi oraz nie ma zamiaru ich uaktualniać. Na oficjalnym forum powstał dział, gdzie można dawać swoje grafiki, lub przyjmować zamówienia na takowe, a MO zapowiadał także, że razem z GM 7, będą nowe, ładniejsze grafiki, a nie te przestarzałe pixel-arty Ariego Feldmana :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi