kalis Opublikowano 15 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 a wiec zaczelem sobie robic managera bo zawsze chcialem to zrobic dzieki pomocy ranmy mam juz zrobiona tabele w najblizszych dniach bedzie juz sponsoring stadion i pewnie wszystkie sklady 1 screen ____ do adminow pousuwajcie te topici predzej bo mi przez szybkosc neta ponaciskalo sie za duzo za utrudnienie sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 Mógłbyś chociaż usunąć ten antialiasing z loga klubu, bo to beznadziejnie wygląda (te białe kropki wokół loga). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalis Opublikowano 15 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 marmot az tak zle to wyglada? no ale tym sie zajmem pozniej teraz koncze robic rozbudowe stadionu ale dzieki za opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 15 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 Gra się prezentuje dobrze i mam nadzieje że kiedyś ujrzy światło dzienne :) Chyba w złym dziale ten topic umieściłeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 A ja mam pytanie z innej beki dotyczące tej gry. Czy będzie tylko pierwsza liga? Chętnie zagrałbym sobie Rakowem Częstochowa albo Victorią Częstochowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 15 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 Albo Jagiellonią Białystok ;P obecnie w 2 lidze :) a wracając do tematu to gierka pod wzgledem kodu wydaje sie byc dobra ale pod wzgledem grafy to troche gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 15 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 W jaki sposób na podstawie screenu można ocenić kod??? No chyba, że wyznajesz zasadę: "Czego ranma_man dotknie musi być świetne". :D :D :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 Albo przejrzał topic w którym kalis się pytał, a Ranma mu odpowiadał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalis Opublikowano 15 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 co do 2 ligi i nizszych to sie pomysli ;] a co to grafy to ja tam artysta grafikiem nie jestem ale cos sie napewno poprawi moze dzis kolejny screen :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalis Opublikowano 15 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2004 a oto wersja beta:P stadionu brakuje jeszcze pare detali ... czekam na propozycje czym mozna jeszcze urozmaicic ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalis Opublikowano 16 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 a oto finalna wersja stadionu bedem wdzieczny za wszystkie uwagi dotyczace tego elementu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 A ja najchętniej bym sobie pograł ukochanym ŁKS ŁÓDŹ! Co do gry, zapowiada się nieźle. Czekam z niecierpliwony na demko bądź f. wersje bo zawsze kochałem managery :D Ps. przenosze temat do "Oólnie o Programowaniu"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 No już całkiem spoko. Dodałbym jeszcze miejsca dla VIPów. Znalazłem jeden błąd: zamiast "potwierdź" jest "potwierz".... Albo przejrzał topic w którym kalis się pytał, a Ranma mu odpowiadał ranma podał mu tylko skrypt na sortowanie tabeli.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 No screeny wyglądają powiedzmy że nawet spoko :) Ja chcę zagrać Avią Świdnik!!! ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalis Opublikowano 16 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 qrde przesuneliscie mi temat i nie moge pokazac screena z poprawionej tabeli co do druzyn z nizszych lig to myslem ze od 3 ligi moze sie uda zrobic ale to nie jest pewne w 100% mam nadzieje ze grafika nie razi w oczy i gra ujrzy swiatlo dzienne i komus uda sie zdobyc mistrza :P To trzeba na serverek wrzucić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2004 Ja chcę 4 ligę ^_^ . A będą rozgrywki pucharu uefa i ligi mistrzów? Mam nadzieję że nie będzie coś takiego jak w pierwszych wersjach Liga Polska Manager, gdzie wyniki ligi mistrzów i uefa były losowane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi