blondi Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Cześć!Mam takie małe dla was pewnie łatwe pytanie.Mam pasek(prostokąt) który znajdujesię na górze ekranu(mam ustawione viewy) i chciałem aby pasek znajdował się na tym prostokącie i żeby nie healthbar nie wychodził poza planszę.Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 draw_sprite_ext(spr_twojegrostokatu,0,(twoj_view_left),(twoj_view_right),twoja_zmienna_odpowiadajace_za_hp/100,1,1) gdzie 100 to liczba max. HP. Powinno dzialac , ale robilem to pod gm'a 5.3A wiec mysle ze tylko musisz viewy swoje podstawic i powinno byc OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blondi Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Ja też mam taką na dzieję, ale mimo to wielkie dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi