Shylios Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 PRzekonventerowałem na jave gre... ...jak gre wstawic na neta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Ale pamiętaj że gra raczej na 100% nie będzie działać tak jak powinna, gdyż G-Java nie posiada 3/4 funkcji GM :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 26 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 ale prosta pzrekonwenterowalem, jak dać np: do przeglondarki>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 przeglondarki Raczej wątpię, czy wstawię plik *.jar do glonów. (Czyli - prosto z mostu - ortografia...) Jeśli do przeglądarki, obejrzyj kod pliku .htm, który utworzył konwerter. Możesz to zrobić nawet za pomocą notatnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 27 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 ale nie zrobił mi zadnego .html :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 http://java.webedu.pl/#2 tylko tyle znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi