max1996 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 kto by mi wyjaśnijł pokrótce zasady tworzenia tibi ots ( jak zacząć, co pokoleii itp.... ) plix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaytek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Tu jest wszystko opisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Pomyliłeś forum? Tibia nie ma swojego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Cobra, nie zapominaj, że to jest Valhalla i równie dobrze mógłby się spytać o kamasutrę i nic do tego nie powinieneś mieć, bo w regulaminie nic nie ma o tym, że nie wolno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 kto by mi wyjaśnijł pokrótce zasady tworzenia tibi ots ( jak zacząć, co pokoleii itp.... ) plix Sądzisz że nadajesz się na admina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Cobra, nie zapominaj, że to jest Valhalla i równie dobrze mógłby się spytać o kamasutrę i nic do tego nie powinieneś mieć, bo w regulaminie nic nie ma o tym, że nie wolno. Ok, ale ile można... jeden się prawie popłakał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Na google znalazłem coś takiego: http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=13938 - pierwszy wynik po wpisaniu "ots poradnik". Radzę nauczyć się korzystania z google :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaytek Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 @Marmot Look at my post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Widziałem... ale dałem już mu link, żeby mu pokazać, że jak się umie szukać, to nawet pierwszy wynik jest dobry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Nie no..... znooooowuuuu???? Echhhh, ide dalej spać.... <mlask, mlask> A ja powiem żeby na gmclanie poszukał, aniżeli na googlach, bo to było już dużo razy tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max1996 Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 ok thx za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Spójrz na daty postów max1996. No comment <_< @Marmot: W sumie to masz rację, ale trochę dziwnie to wygląda poza tym post łamie 4-ty punkt regulaminu 4. Nie pisz bzdurnych postów, które nie wnoszą nic do tematu lub nie mają nawet jednego rozbudowanego zdania. Chociaż może niepotrzebnie się czepiam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 @Morgo: Ale to był jego temat ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi