Matt Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 witam , mam gma 5.3A reg , i chcialbym wiedziec jak zrobic ze jesli bohater wychodzi z rooma po lewej stronie do go gdzies przenosi do innego rooma , a do innego jak wyjdzie na prawo...wiem ze jest takie cos mozliwe , tylko nie bardzo wiem jak to zrobic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Robisz tak: if( x > room_width ) room_goto_next(); if( x < 0 ) room_goto_previous(); :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 24 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Robisz tak:if( x > room_width ) room_goto_next(); if( x < 0 ) room_goto_previous(); :) Wielkie dzieki :) teraz moge jush robic przejscia pomiedzy mapami :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toke Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Mam podobny problem ale gdzie ten kod wpisać bo nie moge znależć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 W Step. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toke Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 robie tak jak muwicie i włączam to pojawia mi sie error i wywala mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Jaki error, pewnie skopiowałeś skrytp ze strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi