Policy Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 :huh: Chciałbym aby kamera chodziła za moim bohaterem. jednocześnie zeby nie obracala sie o 360* bo to nie pasuje do mojej nowej gry. Plz... prosze o szybką odpowiedź. :huh: gre robie w nie zarejestrowanej wersji GM.5.0! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Spróbuj z viewami rooma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Policy Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Próbowałem ale nici bo mam kamere ze widze cały pokuj :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 A zaznaczałeś object following? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zakładka Views -> Enable use of Views a potem Object Following i twój bohater... BTW to już było wałkowane 100000000K razy więc przeszukuj forum ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 (edytowane) Właśnie miałem napisać tak jak Blackmaul Po co ten post?! To nie chat! Dawidsu Dobra,juz siedze cicho... Edytowane 22 Grudnia 2006 przez Makary155 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi