andrzej1_1 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 proszę o przykład wybierania broni z tym że im dłużej trzymam spację tym większa moc pocisku P.s Niech będzie celownik taki jak w wormsach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 https://gmclan.org/up152_11_bazokas.html Plose. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Ale masz problem. :] Wystarczy zrobić, żeby przy wciskaniu spacji jakaś zmienna się powiększała. Przy puszczeniu spacji tworzył się obiekt pocisku ze speedem równym zmiennej. Przykładu nie będzie (przynajmniej nie ode mnie :P). EDIT: Tymon, że ci się chce czasem... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zonk Dawidsu! Oczywiście że mi się chce. Mi to zajmuje mniej niż 5 min a on by się zapytał o to 10 razy na forum przez ten czas. Oczywiście zawsze w przykładzie zostawiam małą niespodziankę :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi