bot Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 czy wiecie jak wczytać plik ze strony??????? z góry dzięki!^_^! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Chyba chodzi ci o pobranie pliku ze strony i dopiero wczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 mam gre i chce wczytać z mojej strony dane do logowania ale bez sciągania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaytek Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Wiem, że mnie zlinczujecie, ale powiem: PHP i przesyłanie zmiennych do programu. :P Jeśli to w ogóle możliwe. Z MySQL jest możliwe pobieranie wartości z bazy przez program, więc ewentualnie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 inaczej mam na stronie plik log.dat i chce by ten plik został odczytany przez muj program bez ściągania!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Grudnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Nie da się odczytać pliku bez jego ściągnięcia. Chodzi tobie o odczyt bez zapisywania pliku na twardym dysku. gm zarejestrowany -> rm_http w dziale plików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 widziałem taki przykład ale z muzyczką wczytywało ze strony mida lecz kuzyn mi skasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Grudnia 2006 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Nie wczytywało mida tylko ściągało, a potem odgrywało, ile razy mam powtarzać. Ewentualnie można streamować multimedia, ale nie midi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi