siwy Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 mam pytanie jak zrobić podobną do tej fizyke samochodu http://www.mousebreaker.com/games/funkytruck4wd/play.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 GmPhysics?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 nierozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 to taki dll ktory usprawnia dzialanie fizyki gry do gamemakera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy Opublikowano 15 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 Ciekawe będzie umiał podczepić dobrze silnik.Poza tym w GM Psychics jest troche zwalona kolizja obiektów,wiem bo używałem tego silnika w grze(nie wyszła bo straciłem zapał do pracy :P )i ten truck jak by spadł z dużej wysokości to by sie wbił,ratowały by tą sytuacje punkty kontrolne/autosave które by odczytywały pozycje samochodu i stawiały go w najbliższym miejscu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2006 albo ograniczenie prędkości spadania :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 16 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2006 Może to i dobry pomysł,zaraz zobacze,tylko ściągne dll'ka bo mi sie stary zgubił :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi