ToMoEX Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 GTA (1 i 2) bądzie pasować do tych pytań idealne A mianowicie : 1. jak zrobić żeby postać wsiadła do samochodu i dopiero można byłoby nim sterować ? 2 jak zrobić żeby jak już podjechałeś tam gdzie chcesz wyjść z samocodu i być w tamtym miejscu? Szukałem tego na forum i nie było Ps: Jak coś wiem że jestem N00B :P Jeszcze jeden nazwie mi tak temat, a skasuje bez powiadomienia. Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 OMFG kiedyś coś mnie z wami trafi -_- Marmot wczoraj podał link do przykładu gry a 'la GTa. Wsiadanie, wysiadanie, strzelanie itd <_< To poszukaj i podaj, albo nie odzywaj się. Tymon Jasne Tymciu, daj mi minutkę blackmaul Edit Nie chce mi się szukać, więc wrzucę ten plik do mojego uploadera: >>Ssij<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Ps: Jak coś wiem że jestem N00B No i co z tego, to nie oznacza że możesz pytać o co tylko chcesz, masz szukać tematów i sprawdzać w faq zanim załorzysz temat. A tematy o wsiadaniu i wysiadaniu z pojazdów były tysiące razy, nawet całkiem niedawno. To samo co napisałem Blackowi. Ah, wykłady moralizujące proszę na PW =) Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 14 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 dzięki blackmaul o to mi chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi