andrzej1_1 Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zrobiłem grawitacje.W kolizji z ziemą dałem Move to contact position: direction 0 maximum 5 against solid object.Oczywiście zrobiłem chodzenie w bochaterze.Teraz postać nie chce chodzić a bez grawitacji chodzi tylko czsem w powiertzu. Co jest źle? PS:Jestem początkujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bot Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 już niepamiętam ale hyba to było rze grawitacje dawało się w step albo w creat. a w kolizji był jakiś script zresztą zara poszukam a dodaj to coś do uploada to morze coś wymodze???? A w jakim to języku? Poza tym, jak chcesz pomóc, to napisz coś konkretnego, a nie to się robiło tam albo tam, a może nie, albo jednak... gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Zrób wszystko jak w FAQu na stronie. Następnym razem, jak nie popatrzysz tam przed założeniem tematu, dostaniesz warna. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi