Wolfoxer Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Może uznacie to za kolejny bezsensowny temat jaki założyłem ale czemu miałoby nie być tematu w którym nowi użytkownicy mogli sie przywitać i powiedzieć coś o sobie? Właśnie od tego jest ten temat i nie widze żeby było to jakkolwiek sprzeczne z regulaminem. No więc: Witajcie sie z nami nowi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 wolfoxer ty zawsze robisz spamowiska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 @UP Nie podoba ci sie pomysł? I tak tu nie nabiją postów a jak ci sie nie podoba to nie musisz zaglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 tak nie podoba mi się to. I mam dość widoku jak zakładane są bezsensowne tematy tego typu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi