Bada Daba Dablju Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Witam! Poszukuję skryptu do 'Inventory' z itemkami. Mam jeden, ale jest on do niczego, ponieważ można rzucać danym itemkiem po całej szerokości mapy. Prosiłbym o taki skrypt, w którym itemek idzie włożyć albo do plecaka, albo rzucić nim na odległość 5-6 kratek. I aby mogło się nim ruszać dopiero po podejściu obok. Kto umiałby coś takiego wykonać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 czyli chodzi ci o m/w takie coś jak jest w tibi? Da się zrobić chodź dużo roboty jest :/ MOŻE ale to MOŻE jak będę miał czas jutro po szkole to ci to napiszę ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bada Daba Dablju Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Jeśli można, bardzo prosiłbym. Tak, podobny do tego w Tibii. Mam bardzo prowizoryczny skrypt, a itemami można rzucać do każdego miejsca na mapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 to daj go ja go przerobie bo nie chce mi sie pisać wszystkiego od nowa :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bada Daba Dablju Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Ojoj, chyba mi się nie uda wydobyć tego ze środka, jakby ze serca gry... Spróbuję, dodam, że to zapisuje do pliku. Jutro dam, ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi