Nikas Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 wiem wiem powiecie ze sa dupne i slabe ale coz przetrwam smialo zucac na mnie :( http://www.gmclan.org/up1486_4_pokemon_kick_hes_ass.html http://www.gmclan.org/up1486_4_Stick_Fighter_demo.html http://www.gmclan.org/up1486_4_Labirynt_2.hmtl http://www.gmclan.org/up1486_4_zlap_ricka_...ierwsz_gra.html milego grania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Wiesz , moja pierwsza gra tutaj też była ostro zjechana :/ :) ale 2 już lepiej ! nie grałem we wszystkie gry ale co do Pokemon Kick Hes Ass znalazłem pewien błąd jak się przejdzie 1-wszą plansze to przechodzi się do następnego Room'sa i jest tylko pare pikachu i tyle, nie ma przejścia dalej ..... (pierwszy comment :) ) zaraz zassam wszystkie gry i editne tego posta ! Link Do Labyrint2 nie działa .... :| Co do Złap Rick'a to przypomina mi to przykład z GameMaker'a ! Ale spoko moja gra Dungeon Shooter też jest wzorowana na przykładzie... A stick Fighter też ma tylko 2 plansze ,zabiłem gostka 2 razy i wyświetlil mi się błąd :| ----------------------------- Życze ci żebyś szybko nauczył się robić dobre gry ( nie mówie ,że sam jestem super :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 wiem ale wielkie dzieki za dobry koment :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Wiesz , moja pierwsza gra tutaj też była ostro zjechana :/ smile.gif Dając nam przerobiony przykład raczej nie powinieneś spodziewać się niczego innego :P . Co do gier, to powiem tak, że Pokemon Kick Hes Ass ma błąd w nazwie. Jak coś, to Pokemon Kick Them Ass :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 wiem wiem powiecie ze sa dupne i slabe ale coz przetrwam smialo zucac na mnie racja, syfiste... ŻARTUJE XD NA SERIO: Pokemon: grafa: 4/10 (popracuj troszke) dźwięk: 4/10 (za mało) gryw: 6/10 (całkiem, całkiem) Przestaw środek sprita gracza, obraz za puźno się przesuwa ale gra się całkiem fajnie ogólnie:5/10 Stick fighter: -nie działa- Labirynt: -link nie działa- Złap ricka -pierwsza gra: <+1 za to że pierwsza gra do ogólnej oceny> Grafa: 5/10 (nie twoja) Dźwięk: 3/10 Gryw: 5/10 Ogłona ocena: 5/10 Przerobiona gotowa gra z GM, ale bravo że umiałeś jako że to pierwsza gra. Ale postaraj się troszke... Musze kończyć! PS: Zmień ikonki ;P i dorób menu itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy22 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Gierki ok ale zmien depth dla pikachu na 99 bo pod niektorymi mozna przejsc ::):):) Ogolnie 5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 OCENA A.Labirynt 2 (LINK NIE DZIAŁA) B.Złap Ricka -Remake ( :D ) HIT THE BALL. Nic nowego. Rick zaciął mi się przy drugim odbiciu. 2/10 C.Pokemon-Kick hes ass! -Bez sensu, jeden level. Dźwięk wymiotujących pokemonów będzie mi się śnił po nocach. 4+/10 (Najlepsze z wszystkich) D.Stick Fighters -Przeróbka jakiegoś przykładu (dokładnie nie wiem jak się nazywał-chyba bijatyka). Reszta-pożal się Boże... 1/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackgrievous Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Labirynt - NIEDZIAŁA ZŁAP RICKA - przerobiony przykład 1/10 Pokemon - Jezus ale shit jeden level i jeszcze taki durny dźwięk że chyba zwymiotuje . Stick F.- przerobiony przykład 1/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 14 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2006 Stick F.- przerobiony przykład Ja tam nigdy nie widziałem przykładu podobnego do Stick f. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi