Solmis Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Mam problem z "if'ami". Piszę program w WinApi i chce zrobić coś takiego: Wpisuję np. "dywan" do editboxa. Później naciskam przycisk i odtwarza się dźwięk. w konsoli jest: cin>>znak; if (znak=="dywan") cout<<"\ntekst\n"; ale nie wiem, jak w winapi :] :] Może ktoś mi pomoże. :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 www.winapi.org strona w całości poświęcona winapi. znajdziesz tam również forum na którym odpowiedź znajdziesz dwa razy szybciej niż tutaj. i nie myśl, że pisze tą odpowiedź na "odpie*dol", po prostu strona którą ci podaje będzie dla ciebie, uczącego się winapi o wiele lepszym wyborem. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Ty wogóle byłeś na tym forum? Couldn't obtain category list. DEBUG MODE SQL Error : 1016 Can't open file: 'phpbb_forums.MYI'. (errno: 145) SELECT c.cat_id, c.cat_title, c.cat_order FROM phpbb_categories c, phpbb_forums f WHERE f.cat_id = c.cat_id GROUP BY c.cat_id, c.cat_title, c.cat_order ORDER BY c.cat_order Line : 154 File : functions.php :P:P:P EDIT: A wśród artykółów już wcześniej szukałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 byłem, widziałem, jakaś tam usterka jest. tak trudno poczekać? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 31 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Dopiero dzisiaj dowiedziałem się o tym na forum www.winapi.pl. Dzięki pietrus za polecenie stronki. Problem już jest rozwiązany, więc można zamknąć ten temat (jak ktoś chce to zrobić). :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi