Policy Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 :) o to link do mojej gry pils komentujcie :-) https://gmclan.org/uploader/1512/dd8068fdb8.gm6 Mam nadzieje ze wam sie spodoba :-) :D :D :D :kicking::kicking: I moze dacie mi jakis pomysł na gre bo nie wiem co stworzyc?? i jesce jedno moze wie ktos jak robic grawitacje ze goscu skacze do góry i spada w dol ???? :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Czemu nie dałeś exe: przypominam FILE/CREATE EXECUTABLE A tak wogóle to niezbyt dobre. Nie ma muzyki. Grafika zniechęca. Przerabiało się przykłady. Ojojoj.Ale trzyma przed monitorem a grywalność się liczy. Powodzenia w dalszym tworzeniu :thumbsup: Wiecie jak grawitacje zrobić? przykład bigsharka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Dziwnie zrobiony Pac Man z brzydką grafiką. Ale jak na początkującego nie jest źle :) btw. dymus, nie ściągaj ze mnie sygnaturki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Przerabiało się przykłady. Ojojoj.Ale trzyma przed monitorem a grywalność się liczy. Powodzenia w dalszym tworzeniu thumbsup.gif Mnie jakoś nie trzyma :P Grafika brzydka (wiadomo :P) dźwięki też nie najlepsze. Bywają czasem irytujące. Nie widzę plusów tej gry, ale jeśli się nauczyłeś czegoś przy jej tworzeniu to dobrze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Policy Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Dzieki za docenienie mie postaram ja jakos ulepszuc .:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Po co ulepszac? Zrob cos moze oryginalniejszego :) I popracuje kilka dni albo tygodni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Jak już powiedział Markos. Nie ulepszaj tej gry, bo i tak raczej nic ciekawego z tego nie wyniknie. Póki co poducz się trochę a potem jakiś poważniejszy projekt. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Gra może być, tylko ja strasznie wygórowywuję (tak się chyba pisze) oceny. Rzadko daję niskie. Daję 4/10 BTW. Wszyscy mają wilki! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Mnie jakoś nie trzyma ..a mnie trzyma. btw. dymus, nie ściągaj ze mnie sygnaturki ..ja, nigdy :angel_not:. Znalazłem tego gifa na eeeepewnej stronie. BTW. Wszyscy mają wilki! Ja mam kota. if dymus 55-kot, matthew-znaczek,london-eee zielony kapturek, patrysław- spirala then nie wszyscy mają wilki Jak już powiedział Markos. Nie ulepszaj tej gry, bo i tak raczej nic ciekawego z tego nie wyniknie. Ja uważam że coś może wyniknąć. Zrób z tego coś porządnego i wtedy bierz się za coś nowego. :twisted: Wszystkim na przekór :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Ja uważam że coś może wyniknąć. Zrób z tego coś porządnego i wtedy bierz się za coś nowego. Można i tak :) Będzie doskonalił tą grę i jednocześnie podnosił swoje umiejetności, aż wreszcie uzna, że ta gra jest doskonała normalnie full wypas lepsza być nie może i z nabytymi nowymi umiejętnościami weźmie się za większy projekt ;) Ale to już od niego zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremiah Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 A co wy z tą grafiką? Kiedyś gry nie miały jej w ogóle i wciągały bardziej niż dzisiejsze;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Ale odkąd się pojawiła wszyscy chcą ją mieć najlepszą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Gra taka se. Kiedyś to gry były w DOSie i grafika byla jedną wielką pixelozą. Bardziej patrzało się na dzwięk Ale takie gry miały fainy klimat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremiah Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Kiedys nie bylo komputerow i ludzie zyli, wiec Cep moze wywal kompa przez okno ? Chętnie bym to zrobił i poszedł grać w piłeczkę, ale komp nie jest mój :angry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Offtop się tu robi Jak popatrzyłem na RPGi DOSowe to mi się odechciało grać. Wsiurskie :D @Up: No właśnie, nie twój, więc możesz wyrzucić XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremiah Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Następne pokolenie w ogóle nie będzie wiedziało co to nawet gry 2D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremiah Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 A ja tak tęsknie za klimatem z Pegasusa. To były piękne czasy;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zapisuj gry w .exe :) Słaba grafika... (w edytorze grafiki przycisk Transparency oznacza przeźroczystość tego samego koloru znajdującego się w minimum 3 rrogach) Nie rozciągaj gry na cały monitor... ...brzydko wygląda to... Dźwięk obojętny ale pasujący do gry OCENA: 3/10 1,5 -boto nowicjusz 1.5 -grywalność POSTARAJ SIE BARDZIEJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 A ja tak tęsknie za klimatem z Pegasusa. To były piękne czasy;( Ściągnij se emulator, romy i graj! @Gra 3/10, gdybyś dał dobrą grafe i dźwięki 6/10, może gra wybitna nie jest ale za to jaki pomysł :D, a tak na serio to wkońcy jego pierwsza giera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 Grafika zniechęca do tej gry, niema nawet muzyki. <_< Jest to klon "Pac-Mana" tylko z gorszą grafiką. Popracuj jeszcze trochę nad grą a może naprawdę wyjdzie coś co przciągnie dużo ludzi do komputera :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi