Nikas Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 ludzie!!!pomozcie mi a nie piszecie poszukaj poszukaj <_< <_< szukalem i nic!!!napiszcie mi jak zrobic by wrog ATAKOWAL MNIE JAK DO NIEGO PODEJDE I ZEBY JAK JA WALNE WROGA TO ON KUSIL ZYCIE A NIE PO DOTKNIECIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!argh!!!!!!!!!!! <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 if( wrog = atakuje ) then { hp -= 1; } else { szukaj_wroga(); } Banalne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Poszukaj, poszukaj :lol2: Nie wiewrze że porządnie szukałeś, tematy z atakowaniem przeciwnika itp były setki razy. Najlepiej abyś urzył do tego zmiennych, albo niewidzialnych obiektów które pokazują się jak uderzasz. Troche pomyśleć logicznie i pomysły same przychodzą do głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi